Vinbaren

NOFO Vinbar bjuder dig vår själ. På riktigt.  Varje glas vin, varje lokalt producerad öl och smakfullt tilltugg har valts med hjärta och med en genomtänkt tanke. Det är här du kan känna dig easy going. Prata vin, humle, salsiccia eller världshändelser med Sommelier.  Eller lyft ditt glas och skåla med någon som kanske blir din nya vän eller mer. Det är lite så det är på söder – öppet, socialt och lätt att älska. I vår vinbar har vi en ambition att vara så ekologiska och biodynamiska som det bara går. Vi förändrar vårt sortiment hela tiden för att kunna hitta guldkornen bland framförallt europeiska viner och lokalt producerad öl. Och självklart finns också drinkar och alkoholfria alternativ. Under årets varma månader har vi vår fantastiska uteservering på hotellets innergård öppen.

En frukost värd allt beröm!

På NOFO Hotel är vi normalt sett ödmjuka. Men när det gäller vår frukost har vi svårt att inte skryta. Den är något utöver det vanliga, heltenkelt. Och oerhört uppskattad av våra gäster.

Den stora frukostbuffén är riktigt ögongodis för dig som älskar att starta dagen i lugn och skön miljö med ett dignande frukostbord. Här finns många lokala specialiteter, vårt egenbakade bröd och allt annat som en frukostbuffé av hög klass ska innehålla. 

Njut av en lååång frukost på NOFO Hotel.
BEST WESTERN Columbus Hotell - frukost 1
BEST WESTERN Columbus Hotell - frukost 2
Boka rum

Rum 1

OK

Instagram

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

Letar du efter NOFO Loft så hittar du det här!

Keep calm we’re getting a
makeover.

Den del som nu heter The Loft kommer att förvandlas till ett nytt och spännande rumskoncept, Industrial Vintage. Något mer kompakta rum, inspirerade av typiska Södermalm-miljöer som Upper East Side, Bronx, Brooklyn och Queens i New York samt Carnaby Street och Soho i London. Ett perfekt val för den moderna och medvetna gästen. Vår vinbar och lobby kommer också att få en makeover. Du kommer älska förändringarna.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som vårt arbete kan leda till.

Just nu putsar vi upp fasaden på innergården som kommer bli klart i början av maj. Precis lagom till när vi öppnar uteserveringen på vår härliga innergård! 

Välkomna!

Följ oss och se vad andra tycker

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse