Hitta hit

Med T-bana
Närmsta station är Medborgarplatsen. Uppgång till Björns Trädgård. Gå genom parken, som finns på höger sida när du kommer upp ur tunnelbannan, till den lilla gatan märkt Tjärhovsgatan. Följ den två kvarter och du har NOFO Hotel på vänster sida.

Med bil
Från Götgatan mot Slussen tar du höger efter Hotell Malmen in på Tjärhovsgatan. Efter två korsningar har du nummer 11 på vänster hand. Alternativt följer du Folkungagatan och tar norrut på Östgötagatan. Ta första höger in på Tjärhovsgatan. Efter en korsning är du framme. Vi har möjlighet till parkering i garage! Kontakta receptionen, så hjälper vi dig gärna. För att göra en egen vägbeskrivning klicka här.

GPS-koordinater: Lat: N59° 18' 56, Lon: E18° 4' 43Från Arlanda
Taxi: Utanför vänthallen finns det alltid taxibilar tillängliga. Var noga med att fråga om priset, som ska ligga mellan 390-520 kr, innan du sätter dig i bilen. Vi rekommenderar att ni åker med Taxi Stockholm, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Arlanda Express: Express tåg till centralstationen i Stockholm. Därifrån kan du sedan välja att antingen åka vidare med T-bana eller ta en taxi. Priset för en vuxen enkelbiljett är 260kr.

Landar du i Bromma? Då kan vi rekommendera flygbuss. Resan tar 45 minuter och priset för en vuxen enkelbiljett är 79kr till Cityterminalen om ni bokar online. För mer information gå in på www.flygbussarna.se
NOFO HOTEL (BW Premier Collection)
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

Letar du efter NOFO Loft så hittar du det här!

Förvandlingen fortsätter.

NOFO Hotel tar nu ännu ett steg mot att bli en kosmopolitisk magnet för Södermalm i världen. De skönt brokiga rumsuttrycken på hotellet – Moulin Rouge och Urban Castle – får nu sällskap av ännu ett uttryck. Tänk retrospektiv design, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Där har du Scandinavian Design, vårt nytillskott med nostalgiskt hög svansföring. Den 1 februari 2017 öppnas de nya rummen för hotellgästerna. Då har även korridorer och loungeytor uppgraderats och fått en upphöjd designstatus. Men på NOFO Hotel nöjer man sig inte med ett nytt steg. Inom kort inleds ännu ett renoveringssteg. Det som idag kallas Loftet lyfts upp till en helt ny status med globetrotterns favoritstadsdelar som modell.

Vi berättar mer inom kort om nya NOFO Hotel.
The Home of Söder.

Följ oss och se vad andra tycker

 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse