I våra kvarter - att göra runt söder

Med Stockholms lokaltrafik och tunnelbanan vid Medborgarplatsen når du alla delar av staden snabbt och du kan enkelt ta dig till Gröna Lund med familjen eller olika muséer som det populära Fotografiska om du vill mätta din estetiska hunger. Om du vill få en bra överblick av staden erbjuder Södra Teatern en av de vackraste utsikterna man kan få över Stockholm. Eller varför inte promenera bort till vackra Fjällgatan där utsikten över Stockholm är minst lika spektakulär.

Sofo

När du kliver ut från vårt hotell genom vårt portvalv så står du i vad vissa tycker är det ballaste, fräckaste  och fräsigaste området i Stockholm, nämligen Söder. Ett stenkast och kvarter ifrån hittar du Sofo som är ett populärt tillhåll och vattenhål för Stockholms hipsterkultur. Här kan du bevittna nonchalanta ungdomar och vuxna spendera dyra pengar på att se allmänt sjaviga ut. Maten och dryckerna i området kommer från världens olika hörn och det finns ett brett utbud av barer och restauranger för dig som vill utforska området kvällstid.

Vad händer i Sofo? Senaste nytt och ballaste fräsigaste hittar du här

Photographer: Nicho Södling/ Source: Visit Stockholm

Fjällgatan

Fjällgatan är en populär plats för Stockholms besökare eftesom du kan få dig en riktigt bra överblick av Gamla Stan, Skeppsholmen och Djurgården. Hit flockas många dessutom på Nyårsafton då man kan se fyrverkerier från hela staden härifrån.

 

Kolla utsikten från Fjällgatan

Photographer/Source: Henrik Trygg/mediabank.visitstockholm.com

Södra Teatern

Södra Teatern erbjuder dig en av Stockholms vackraste utsikter. Här kan du ta ett glas vin och skåda ut över Gamla stan, Skeppsholmen och Djurgården. Södra Teatern erbjuder inte bara teater utan här hittar du även konserter, god mat och törstsläckande drycker.

 

Fotografiska museet om du gillar foton

Fotografiska

Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. På Fotografiska har kända fotografer som Anton Corbijn, Annie Leibovitz och många fler ställt ut. Utställningarna hör till Stockholms mest omtyckta sevärdheter.

 

Foto/Källa: Yanan Li/Visit Stockholm

Gröna Lund

Ett besök till Gröna Lund är ett måste om du är i Stockholm med familjen. Här hittar du nöjen för barn i alla åldrar och kan åka dig snurrig i de olika karusellerna och berg- och dalbanorna som du hittar i nöjesparken. Till "Grönan" tar du dig enkelt från slussen med färja.

Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Instagram

Boka direkt på 08-503 112 00

Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Kontakta oss på info@nofo.se

 

Stockholms kanske trevligaste hotell, beläget strax norr om Folkungagatan (NOFO), på Södermalm, med närhet till city, Slussen och Gamla stan.

Letar du efter NOFO Loft så hittar du det här!

Förvandlingen fortsätter.

NOFO Hotel tar nu ännu ett steg mot att bli en kosmopolitisk magnet för Södermalm i världen. De skönt brokiga rumsuttrycken på hotellet – Moulin Rouge och Urban Castle – får nu sällskap av ännu ett uttryck. Tänk retrospektiv design, Köpenhamn, Helsingfors och Stockholm. Där har du Scandinavian Design, vårt nytillskott med nostalgiskt hög svansföring. Den 1 februari 2017 öppnas de nya rummen för hotellgästerna. Då har även korridorer och loungeytor uppgraderats och fått en upphöjd designstatus. Men på NOFO Hotel nöjer man sig inte med ett nytt steg. Inom kort inleds ännu ett renoveringssteg. Det som idag kallas Loftet lyfts upp till en helt ny status med globetrotterns favoritstadsdelar som modell.

Vi berättar mer inom kort om nya NOFO Hotel.
The Home of Söder.

Följ oss och se vad andra tycker

 

Håll dig uppdaterad på vad som händer hos oss och på Söder! Fyll i din e-postadress nedan för att få vårt nyhetsbrev.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse